miercuri, 22 iulie 2009

Concurs

Din pacate este foarte dificil sa tin acest concurs pe blog, deaceea am apelat la hi5, daca nu aveti cont de hi5, puteti sa lasati un comentariu cu respectivul desen la acest post si eu il voi adauga pe hi5 :)


CONCURS!!!

Deseneaza in Paint, Photoshop sau orice alt program, sau deseneaza pe o foaie de hartie si pozeaza, un model de cercei, brosa sau medalion.

Lasa la profil un comentariu cu respectivul desen, astfel poza ta va fi inscrisa in concurs si adaugata la albumul "Concurs"

Cel mai comentat si apreciat model va fi premiat cu exact acel model, voi realiza respectivul model si il voi trimite castigatorului fara niciun cost din partea acestuia, si materialele si manopera si transportul vor fi suportate de mine.

Concursul incepe de pe 1 august si tine pana pe 1 septembrie, castigatorul va fi anuntat pe 1 septembrie la ora 18.00, castigatorului i se va cere adresa si numele complet pentru a putea trimite produsul.

Te poti inscrie de azi pana pe 15 august.

Daca castigatorul a desenat o pereche de cercei atunci acela va fi premiul, nu va putea schimba modelul desenat sub forma de brosa in medalion sau altceva.

Nu se accepta comentarii rautacioase sau comentarii multiple, nu se dau note, doar explicatii, de ce au ales acel model.

Prin adaugarea unui comment cu modelul desenat de tine renunti la orice drept de autor asupra lui, modelul putand fi reprodus de mine


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu